Friday 18 January 2008

Avem nevoie de o revolutie

Nu te-ai saturat de politica ?

Peste tot esti sufocat cu stiri legate de ce fac politicienii . Esti scarbit de toate "manevrele" pe care le fac si scapa basma curata. Auzi copii care spun ca vor sa se faca politicieni . Intalnesti oameni care te incurajeaza sa intri in politica , pentru ca acolo se fac bani. Aceasi oameni care injura conducatorii care ne fura , te incurajeaza sa te faci hot. Amuzanta e viatza asta.

Fara sa ceri , participi la acest circ interminabil. In campaniile electorale esti bombardat din toate partile. Ne spala creierul cu promisiuni mincinoase si nu stii cum s-a intamplat de ai ajuns iar sa votezi. Nu prea mai conteaza cine ca "toti sunt la fel ". Nu vrei sa fii un redus care nu voteaza. Vrei sa iti exerciti dreptul. Tot ceea ce faci este sa le dai putere celor care o vor folosi impotriva ta. TE VOR JIGNI cu prostia si aroganta lor. Te vor face sa te simti vinovat ca le-ai dat dreptul sa iti fure banii.

Avem nevoie de o revolutie. TREBUIE sa facem ceva . Trebuie sa le aratam ca nu suntem niste prosti. Hai sa protestam. Hai sa nu mai citim nici o stire politica , hai sa nu ne mai pese. LOR SIGUR NU LE PASA DE TINE. Hai sa-i ignoram . Hai sa ne luam obligatia morala de a nu-i mai baga in seama.
Inchide televizorul. Rupe ziarul . PROTESTAM IGNORAND!!

No comments: